Íme a hőszigetelő rendszerek titka

Hőszigetelés

Amikor hőszigeteltet valaki egy épületet, akkor hamar rájöhet, hogy hőszigetelő anyagból rengeteg gyártó kínál különböző konstrukcióban, különféle minőségű, vastagságú, hőszigetelő képességű és árfekvésű termékeket.
Elsőre talán nehéz is átlátni a kínálatot, hiszen az alacsony ár sokak számára csábító lehet, vagy épp a jól csengő, és jól ismert márkanév győzi meg az embert.
A hőszigetelés, illetve a hőszigetelőrendszer több komponensből áll, ezért is nevezik rendszernek, és ezt meg lehet vásárolni akár komponensenként, vagy egyben a teljes rendszert is.
Ha külön-külön vesszük meg a komponenseit, akkor lehet, hogy kicsit spórolhatunk, mert kifoghatunk mindenből olcsóbbat. Egyik gyártó az egyik komponenst adja olcsóbban, a másik egy másikat, így összességében a vásárláson spórolhatunk.
Azonban jó tudni, hogy a komplett hőszigetelő rendszer milyen előnyöket hordoz, mit nyerhetünk vele!
A hőszigetelő rendszerekre ugyanis sok gyártó plusz rendszergaranciát is kínál. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen garanciális jellegű gond adódna később, akkor a gyártótól egyértelműen kérhetjük a garanciális kártérítést, ha a kivitelezés az előírásainak megfelelően történt. Sőt, a rendszergaranciában hosszabb garanciális időt is kaphatunk egyes gyártóknál! Így aki a biztonságra szavaz, az jobb, ha a teljes rendszert egyben veszi meg.

Megosztás