Így formázd a szakállad!

Barber

Ha úgy döntöttél, hogy szakállat növesztesz, vagy már növöget, de még nem tudod, hogy hogyan tovább, akkor érdemes lesz ezt az írást elolvasnod!

Sokan úgy gondolják, hogy a szakáll növesztés nem nehéz. És ez így is van, ha nem szeretnénk, hogy divatos, formázott szakállat, és megelégszünk egy ősember fazonnal.

Ahhoz, hogy tényleg divatos és jól formázott szakállad lehessen, érdemes felkeresni egy barber shopot, ahol profi egy barber meg fog mindent tenni annak érdekében, hogy tényleg király legyen az eredmény.

A szakáll kialakításánál több dologra is oa kell figyelni. Először a megfelelő kontúrokat kell kialakuítani. Dönteni kell arról, hogy mennyire hagyjuk azt meg a nyakunkon is. Aztán ha ez kialakult, és már eléggé megnőtt a szakállad, akkor a hosszát is kordában kell tartani. Ehhez is megfelelő szakértelem kell, ugyanis a szakállat nem egyforma hosszúságúra kell vágni mindenhol. Ezek mind olyan dolgok, amiket Te otthon nem biztos, hogy olyan jól meg tudsz csinálni, épp ezért érdemes ellátogatni egy barber shopba.
És még a szakáll ápolásról nem is esett szó, ugyanis több szakállápoló kozmetikum is rendelkezésre áll, hogy tényleg ápolt, igényes szakállad lehessen.

Megosztás